Skip to main content

Värt att veta innan du köper

Elcyklar för alla

En E-Fly elcykel är en kvalitetscykel som är lätt att använda och lätt att underhålla. Den är utformad för det danska vädret och för daglig användning. E-Fly består av kvalitetskomponenter och är utrustad med ett brett utbud av funktioner för att ge dig en säker och bekväm körupplevelse.

Den populära E-Fly kan fås med front- eller mittmotor och designen sträcker sig från klassisk cykeldesign till sportig design. Se cyklar här

Smart praktisk och användarvänlig

Du kommer att känna en lätt knuff när 250W-motorn hjälper till. På kontrollpanelen kan du välja hur mycket extra kraft/assistans du behöver, beroende på om du kör på plana vägar eller i kuperad terräng.

En E-Fly elcykel kräver varken hjälm, försäkring eller körkort, men ger frisk luft och bra motion på ett nytt och roligt sätt. Vi rekommenderar dock att du använder en cykelhjälm för att öka din säkerhet under resan.

Nordisk design och hög säkerhet

E-Fly är nordisk design av hög kvalitet. Alla elcyklar testas och kontrolleras noggrant innan de skickas ut på gatan. E-Fly är tillverkad med tanke på det danska klimatet, och därför har särskild uppmärksamhet ägnats åt dolda kablar, hållbara kontakter och batterier med lång livslängd. E-Fly säljs endast i din lokala cykelbutik – hitta din närmaste cykelbutik här.