Away Susp Auto 5

36.999kr ,-:-

E-Fly Away Susp auto 5 elcykel med automatisk växling

E-Fly Away susp auto 5 är utrustad med automatisk växling och är en av E-flys toppmodeller. 250 W Shimano-centermotor och ett kraftfullt 36V 11,6AH litiumjonbatteri med kraft för upp till 100 kilometer cykling – beroende på hur mycket du hjälper till.

Away susp auto 5 har också en justerbar bromshandtag, så att du snabbt och enkelt kan ställa in din önskade körställning, samt fjädring av gaffel och sadelstolpe för att hålla dig bekväm.

Den levereras med batteridrivna fasta lampor fram och bak, 5 Shimano Nexus-växlar, punkteringsfria däck, godkänt lås, robust pakethållare med AVS-fäste och starkt stödben.

En extra fin detalj är det nya styret från Satori som har interna ledningar för displayen som är placerad på styret.

Beskrivning

E-Fly Away susp auto 5 elcykel med automatisk växling

VISSTE DU ATT E-FLY GER 2 ÅRS GARANTI?

Vi ger 2 års garanti på alla elektriska delar, inklusive kontrollenhet, display, sensorer, batteripaket, motor och batteriladdare. Batteripaketet är garanterat minst 70 % kapacitet efter 500 laddningar eller 2 år, beroende på vad som inträffar först. Varje försök att öppna eller demontera delar gör garantin ogiltig.

HUR LÅNG ÄR BATTERITIDEN?

Ett batteri klarar ungefär 500 fulla laddningar. Ett batteri som klarar 80 km på en laddning räcker alltså i ungefär 40 000 km. Om du laddar ofta och kortvarigt skadar du inte batteriet.

CERTIFIERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Även om en elcykel på många sätt liknar en vanlig cykel är den utrustad med teknik som ställer krav på cykelhandlaren när det gäller rådgivning, försäljning och service. Alla E-Fly-återförsäljare är certifierade, så du kan vara säker på kvalitet och sinnesfrid hela vägen.

DISPLAY

Alla E-Fly elcyklar har en användarvänlig display som kan manövreras med båda händerna på styret.

Displayen har många användbara funktioner som gör din cykeltur till ett nöje. På flera modeller kan du kontrollera din hastighet, hur många kilometer du har kört, batterinivån och på flera modeller kan du även kontrollera hur många kilometer som finns kvar på batteriet.

E-Fly är en elcykel från cykeltillverkaren Reinhardt Bikes. Läs mer om företaget bakom den här.

Läs hela guiden om elcyklar här

ANVÄNDARHANDBOK

När du hämtar din nya elcykel får du mycket information från cykelhandlaren och det är inte alltid möjligt att komma ihåg allt. Om du vill ha en genomgång av cykeln och de många funktioner som displayen har kan du läsa igenom läsa E-Fly Användarhandbok genom att ladda ner den här.

Vi har gjort det enkelt för dig och samlat alla våra användarhandböcker på ett ställe. Klicka här för att hitta den manual som passar din nyinköpta E-Fly elcykel.

Modell: E-Fly Away Susp auto 5 elcykel med automatisk växling

Specifikationer

Display

Display E6100
• 3-stegs hjälpfunktion
• Användarvänlig display
• Aktuell hastighet
• Tid på dagens tur
• Genomsnitts hastighet
• Högsta hastighet
• Klocka
• Tripmätare
• Total distance
• Bateri indikator
• Walk assist
• Automatväxel