Nova Front

21.999kr ,-:-

E-Fly Nova IV med framhjulsmotor

Vacker stoldesign och hög kvalitet för alla pengar. Nova IV är avsedd för dem som har många korta resor under dagen eller veckan. Med LED-lampor, justerbar bromshandtag och Varefakta-godkänt lås.

För extra säkerhet är cykeln utrustad med en fotbroms och en handbroms på både fram- och bakhjul.

E-Fly Nova IV är utrustad med en 250 W Bafang-frontmotor och ett 36 V Li-ion-batteri som ger energi för 60 kilometer cykling, beroende på hur mycket du trampar.

Här får du en robust elcykel med 7 Shimano Nexus-växlar, ett stabilt bagagehållare, justerbar sadelhöjd och en bekväm sadel.

Du får också monterade strålkastare och bakljus som drivs av batteriet.

Uppgradera ditt batteri:

Behöver du extra räckvidd?

Du kan lägga till ett extra batteri med upp till 14 AH och upp till 100 km per laddning. Fråga din E-fly-återförsäljare om pris och installation.

Beskrivning

E-Fly Nova med framhjulsmotor

VISSTE DU ATT E-FLY HAR EN 2-ÅRS GARANTI?

Vi ger 2 års garanti på alla elektriska delar, inklusive styrenhet, display, sensorer, batteripaket, motor och batteriladdare. Batteripaketet är garanterat
minst 70 % kapacitet efter 500 laddningar eller 2 år, beroende på vilket som inträffar först. Varje försök att öppna eller demontera delar gör garantin ogiltig.

HUR LÅNG ÄR BATTERITIDEN?

Ett batteri klarar cirka 500 fulla laddningar. Ett batteri som kan köra 80 km på en laddning räcker alltså till för cirka 40 000 km. Batteriet skadas inte om du laddar det ofta och kortvarigt.

CERTIFIERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Även om en elcykel på många sätt ser ut som en vanlig cykel är den utrustad med teknik som ställer krav på cykelhandlaren – både när det gäller rådgivning, försäljning och service. Alla återförsäljare av E-Fly är certifierade, så du kan vara säker på kvalitet och säkerhet.

DISPLAY

Alla E-Fly elcyklar har en användarvänlig display som kan användas med båda händerna på styret.

Displayen har många användbara funktioner som gör din cykeltur till ett nöje. På flera modeller kan du kontrollera din hastighet, hur många kilometer du har kört, batterinivån och på flera modeller kan du även kontrollera hur många kilometer som finns kvar på batteriet.


E-Fly är en elcykel från cykeltillverkaren Reinhardt Bikes.
Läs mer om företaget bakom


den här.


Läs hela guiden om elcyklar


här

Modell: E-Fly Nova med framhjulsmotor

Specifikationer

Extra utbud

Du kan uppgradera ditt batteri till:
14 AH (upp till 100 km) Kontakta återförsäljare för pris.

Visa

Visa KM5.1-egenskaper:
Användarvänlig display – 3-stegs hjälpfunktion – Återstående batterikapacitet – gånghjälp – Tänd- och släcklampa.