PACE Center, Dam

34.999kr ,-:-

E-Fly PACE Center Mittmotor

Sportig design och Shimano mittmotor. Pace är inriktad på snabbhet och tempo, så att du snabbt och säkert kommer från A till B.

Sportcykel med kvalitetsmotor och batteri från Shimano – världens största tillverkare av cykelkomponenter. Hydrauliska skivbromsar fram och bak, så att du kan bromsa enkelt och effektivt. Levereras med stöd och försäkrings-godkänt lås. Nyckeln för batteri och lås är densamma.

Du får också 9 Shimano Alivio-växlar och en Shimano-display med smarta funktioner som tidsmätning av senaste körning, hastighet, återstående sträcka på batteriet och klocka osv.

Med ett AVS-fäste på pakethållaren kan du enkelt klicka på korgar/väskor som är utrustade med AVS-fästen på och av cykeln. Enkelt och praktiskt under en hektisk dag.

Beskrivning

E-Fly PACE Center Mittmotor dam Elcykel | Sportigt utformad

VISSTE DU ATT E-FLY GER 2 ÅRS GARANTI?

Vi ger 2 års garanti på alla elektriska delar, inklusive kontrollenhet, display, sensorer, batteripaket, motor och batteriladdare.  garanterat Ett garanterat batteripaket med minst 70 % kapacitet efter 500 laddningar eller 2 år, beroende på vad som inträffar först. Varje försök att öppna eller demontera elektriska delar gör garantin ogiltig.

HUR LÅNG ÄR BATTERITIDEN?

Ett batteri klarar ungefär 500 fulla laddningar. Ett batteri som klarar 80 km på en laddning räcker alltså i ungefär 40 000 km. Om du laddar ofta och kortvarigt skadar du inte batteriet.

CERTIFIERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Även om en elcykel på många sätt liknar en vanlig cykel är den utrustad med teknik som ställer krav på cykelhandlaren när det gäller rådgivning, försäljning och service. Alla E-Fly-återförsäljare är certifierade, så du kan vara säker på kvalitet och sinnesfrid hela vägen.

DISPLAY

På alla E-Fly elcyklar kan man enkelt och bekvämt hantera manövreringen av den användarvänliga display med båda händerna på styret.

Den har många nyttiga funktioner som gör cykelturen till en glädje, inklusive möjligheten att kontrollera hastighet, avverkad sträcka, batterinivå och på vissa modeller även resterande räckvidd.

E-Fly är en elcykel från cykeltillverkaren Reinhardt Bikes. Läs mer om företaget bakom den här.

Läs hela guiden om elcyklar här

ANVÄNDARHANDBOK

När du hämtar din nya elcykel får du mycket information från cykelhandlaren och det är inte alltid möjligt att komma ihåg allt. Om du vill ha en genomgång av cykeln och de många funktioner som displayen har kan du läsa igenom läsa E-Fly Användarhandbok genom att ladda ner den här.

Vi har gjort det enkelt för dig och samlat alla våra användarhandböcker på ett ställe. Klicka här för att hitta den manual som passar din nyinköpta E-Fly elcykel.

Modell: E-Fly PACE Center Mittmotor dam Elcykel

Specifikationer

Display

  • 3-stegs hjälpfunktion – tid på dygnet – klocka – trippräknare – aktuell hastighet – medelhastighet
    – högsta hastighet – total körsträcka – batteriindikator för körsträcka