Nova Front 26″

21.999kr ,-:-

E-Fly Nova 26″ elcykel med kraftfull framhjulsmotor

Vacker ramdesign med hög kvalitet för pengarna. Nova IV är avsedd för dem som har många korta resor under dagen eller veckan. Med LED-lampor, justerbar bromshandtag och Försäkrings-godkänt lås.

För extra säkerhet är cykeln utrustad med en fotbroms och en handbroms på både fram- och bakhjul.

E-Fly Nova IV är utrustad med en 250 W Bafang-frontmotor och ett 36 V Li-ion-batteri som ger energi för ca 60 kilometer cykling, beroende på hur mycket du hjälper till.

Här får du en robust elcykel med 7 Shimano Nexus-växlar, ett stabilt pakethållare, justerbar sadelhöjd och en bekväm sadel.

Du får också monterade framlampa och baklampa med bromsljus som drivs av batteriet.

Uppgradera ditt batteri:

Behöver du extra räckvidd?

Du kan lägga till ett extra batteri med upp till 14 AH och upp till 100 km per laddning. Fråga din E-fly-återförsäljare om pris och installation.

Beskrivning

E-Fly Nova 26″ med framhjulsmotor

VISSTE DU ATT E-FLY GER 2 ÅRS GARANTI?

Vi ger 2 års garanti på alla elektriska delar, inklusive kontrollenhet, display, sensorer, batteripaket, motor och batteriladdare.  garanterat Ett garanterat batteripaket med minst 70 % kapacitet efter 500 laddningar eller 2 år, beroende på vad som inträffar först. Varje försök att öppna eller demontera elektriska delar gör garantin ogiltig.

HUR LÅNG ÄR BATTERITIDEN?

Ett batteri klarar ungefär 500 fulla laddningar. Ett batteri som klarar 80 km på en laddning räcker alltså i ungefär 40 000 km. Om du laddar ofta och kortvarigt skadar du inte batteriet.

CERTIFIERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Även om en elcykel på många sätt liknar en vanlig cykel är den utrustad med teknik som ställer krav på cykelhandlaren när det gäller rådgivning, försäljning och service. Alla E-Fly-återförsäljare är certifierade, så du kan vara säker på kvalitet och sinnesfrid hela vägen.

DISPLAY

På alla E-Fly elcyklar kan man enkelt och bekvämt hantera manövreringen av den användarvänliga display med båda händerna på styret.

Den har många nyttiga funktioner som gör cykelturen till en glädje, inklusive möjligheten att kontrollera hastighet, avverkad sträcka, batterinivå och på vissa modeller även resterande räckvidd.

E-Fly är en elcykel från cykeltillverkaren Reinhardt Bikes. Läs mer om företaget bakom den här.

Läs hela guiden om elcyklar här

ANVÄNDARHANDBOK

När du hämtar din nya elcykel får du mycket information från cykelhandlaren och det är inte alltid möjligt att komma ihåg allt. Om du vill ha en genomgång av cykeln och de många funktioner som displayen har kan du läsa igenom läsa E-Fly Användarhandbok genom att ladda ner den här.

Vi har gjort det enkelt för dig och samlat alla våra användarhandböcker på ett ställe. Klicka här för att hitta den manual som passar din nyinköpta E-Fly elcykel.

Modell: E-Fly Nova 26″ med framhjulsmotor

Specifikationer

Extra tillbehör

Du kan uppgradera ditt batteri till:
14 AH (upp till 100 km) Kontakta återförsäljare för pris.

Du kan uppgradera till digital display:

Display Nova 4 (KM Digital) Kontakta återförsäljare för pris.

Display

Visa KM5.1-egenskaper:
Användarvänlig display – 3-stegs hjälpfunktion – Återstående batterikapacitet – gånghjälp – Tänd- och släcklampa.