NOVA MAX Center

26.999kr ,-:-

Nova Max elcykel med mittmotor

Både stark och prisvärd. Nova Max har en snygg design och hög kvalitet. Har en kraftfull och tyst mittmotor, stor display med många funktioner, lampkitt med automatisk på/av-funktion, försäkrings-godkänt lås, fotbroms och handbroms på fram- och bakhjul.

El-cykeln är utrustad med ett 36V 10,4 AH litiumjonbatteri med energi för upp till 80 kilometer körning – beroende på hur hårt du trampar.

Den har också en låg instegshöjd, punkteringsskyddade däck, en stabil pakethållare och en komfort sadel – med andra ord mycket komfort för pengarna. Fram – och bakljus drivs av cykelns batteri och är också utrustad med bromsljus. Levereras med ett starkt stöd.

Storlekar:

Butter: storlekar 47, 50, 53 cm
Tech Blue: storlekar 47, 50, 53 cm
Golden shiny: storlekar 47, 50, 53 cm
Havsblå: storlekar 47, 50, 53 cm
Blå: storlek 47, 50, 53 cm
Svart: storlekar 47, 50, 53, 56 cm

Beskrivning

Nova Max med mittmotor

VISSTE DU ATT E-FLY GER 2 ÅRS GARANTI?

Vi ger 2 års garanti på alla elektriska delar, inklusive kontrollenhet, display, sensorer, batteripaket, motor och batteriladdare.  garanterat Ett garanterat batteripaket med minst 70 % kapacitet efter 500 laddningar eller 2 år, beroende på vad som inträffar först. Varje försök att öppna eller demontera elektriska delar gör garantin ogiltig.

HUR LÅNG ÄR BATTERITIDEN?

Ett batteri klarar ungefär 500 fulla laddningar. Ett batteri som klarar 80 km på en laddning räcker alltså i ungefär 40 000 km. Om du laddar ofta och kortvarigt skadar du inte batteriet.

CERTIFIERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Även om en elcykel på många sätt liknar en vanlig cykel är den utrustad med teknik som ställer krav på cykelhandlaren när det gäller rådgivning, försäljning och service. Alla E-Fly-återförsäljare är certifierade, så du kan vara säker på kvalitet och sinnesfrid hela vägen.

DISPLAY

På alla E-Fly elcyklar kan man enkelt och bekvämt hantera manövreringen av den användarvänliga display med båda händerna på styret.

Den har många nyttiga funktioner som gör cykelturen till en glädje, inklusive möjligheten att kontrollera hastighet, avverkad sträcka, batterinivå och på vissa modeller även resterande räckvidd.

E-Fly är en elcykel från cykeltillverkaren Reinhardt Bikes. Läs mer om företaget bakom den här.

Läs hela guiden om elcyklar här

ANVÄNDARHANDBOK

När du hämtar din nya elcykel får du mycket information från cykelhandlaren och det är inte alltid möjligt att komma ihåg allt. Om du vill ha en genomgång av cykeln och de många funktioner som displayen har kan du läsa igenom läsa E-Fly Användarhandbok genom att ladda ner den här.

Vi har gjort det enkelt för dig och samlat alla våra användarhandböcker på ett ställe. Klicka här för att hitta den manual som passar din nyinköpta E-Fly elcykel.

Modell: Nova Max med mittmotor

Specifikationer

Display

Display DP-C10

LCD-skärm – användarvänlig display – 5-stegs hjälpfunktion – automatiskt ljus – gånghjälp – indikator för servicekontroll – hastighet/genomsnitt/max. – hastighet – batterikapacitet – trippmätare – total sträcka – aktuell wattförbrukning

Display DP-C10