Skip to main content

C. Reinhardt

E-Fly-cykeln är en del av familjeföretaget C. Reinhardt. Passionen för fordon går tillbaka till tre generationer och är drivkraften bakom C. Reinhardts framgång som Danmarks ledande leverantör på området.

Företaget grundades 1923 av Carl Reinhardt och drivs nu av den tredje
generation, av Jesper Reinhardt. Sedan 1971 har C. Reinhardt as varit agent för Suzuki-motorcyklar i Danmark och har under årens lopp ytterligare stärkt sin marknadsposition med skotrar och miljövänliga elscootrar.

Fem cykel varumärken

Vår 90-åriga erfarenhet av tvåhjuliga transporter har gjort oss till Danmarks ledande leverantör på området. Sedan 1971 har C. Reinhardt as varit agent för Suzuki-motorcyklar i Danmark och har under årens lopp ytterligare stärkt sin marknadsposition med skotrar och miljövänliga elscootrar. År 2009 introducerade vi en elcykel
E-Fly
.
Hösten 2011 introducerade vi våra egna märken Cultima och Raam och sedan 2016 vårt exklusiva retrocykelmärke NORDEN.

Mycket för pengarna

Våra cykelmärken har alla utvecklats med vår huvudprincip i åtanke: “Mycket för pengarna” och har tagits emot över förväntan.

Det är vårt uttalade mål att inom en överskådlig framtid bli den föredragna leverantören för cyklister. Det innebär att vi inte bara kan leverera kvalitetscyklar utan också ett brett utbud av tillbehör och utrustning. Därför är vi stolta över att ha blivit importör av ett brett utbud av tillbehör från välkända kvalitetsmärken.
Vi arbetar endast med seriösa cykelhandlare som vet vad de gör. På så sätt ser vi till att Reinhardt Bikes är och förblir något speciellt – både för återförsäljare och konsumenter.