Deluxe Front

23.999kr ,-:-

E-Fly Deluxe med framhjulsmotor

E-Fly DELUXE 43V är välutrustad och erbjuder mycket komfort. Bland annat fjädring i sadelstolpen och gaffeln. Dessutom har DELUXE 43V ett 450 W litiumjonbatteri med räckvidd upp till 100 kilometer cykling – beroende på hur mycket du hjälper till.

Uppgradera ditt batteri:

Behöver du extra räckvidd?

Du kan köpa ett extra batteri med hela 17,4 AH och upp till 150 km per laddning. Fråga din E-Fly-återförsäljare om pris och installation.

 

Beskrivning

E-Fly Deluxe med framhjulsmotor

VISSTE DU ATT E-FLY GER 2 ÅRS GARANTI?

Vi ger 2 års garanti på alla elektriska delar, inklusive kontrollenhet, display, sensorer, batteripaket, motor och batteriladdare.  garanterat Ett garanterat batteripaket med minst 70 % kapacitet efter 500 laddningar eller 2 år, beroende på vad som inträffar först. Varje försök att öppna eller demontera elektriska delar gör garantin ogiltig.

HUR LÅNG ÄR BATTERITIDEN?

Ett batteri klarar ungefär 500 fulla laddningar. Ett batteri som klarar 80 km på en laddning räcker alltså i ungefär 40 000 km. Om du laddar ofta och kortvarigt skadar du inte batteriet.

CERTIFIERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Även om en elcykel på många sätt liknar en vanlig cykel är den utrustad med teknik som ställer krav på cykelhandlaren när det gäller rådgivning, försäljning och service. Alla E-Fly-återförsäljare är certifierade, så du kan vara säker på kvalitet och sinnesfrid hela vägen.

DISPLAY

På alla E-Fly elcyklar kan man enkelt och bekvämt hantera manövreringen av den användarvänliga display med båda händerna på styret.

Den har många nyttiga funktioner som gör cykelturen till en glädje, inklusive möjligheten att kontrollera hastighet, avverkad sträcka, batterinivå och på vissa modeller även resterande räckvidd.

E-Fly är en elcykel från cykeltillverkaren Reinhardt Bikes. Läs mer om företaget bakom den här.

Läs hela guiden om elcyklar här

ANVÄNDARHANDBOK

När du hämtar din nya elcykel får du mycket information från cykelhandlaren och det är inte alltid möjligt att komma ihåg allt. Om du vill ha en genomgång av cykeln och de många funktioner som displayen har kan du läsa igenom läsa E-Fly Användarhandbok genom att ladda ner den här.

Vi har gjort det enkelt för dig och samlat alla våra användarhandböcker på ett ställe. Klicka här för att hitta den manual som passar din nyinköpta E-Fly elcykel.

Modell: E-Fly Deluxe med framhjulsmotor

Specifikationer

Extra tillbehör

Du kan uppgradera ditt batteri till:
17,5 AH (upp till 150 km) Kontakta återförsäljare för pris.

Display

DP-C10

LCD-SKÄRM – ANVÄNDARVÄNLIG DISPLAY – 5-STEGS HJÄLPFUNKTION – AUTOMATISKT LJUS – GÅNGHJÄLP – INDIKATOR FÖR SERVICEKONTROLL – HASTIGHET/GENOMSNITT/MAX. HASTIGHET – BATTERIKAPACITET – KÖRSTRÄCKA – TOTAL STRÄCKA – USB-KONTAKT FÖR LADDNING AV DIN MOBIL