VIA Framhjulsmotor

23.999kr ,-:-

E-Fly VIA Framhjulsmotor

E-Fly VIA med framhjulsmotor är utformad för dem som uppskattar snygg design, hög säkerhet och mycket komfort. Med framhjulsmotorn kan du enkelt och smidigt köra i kuperad terräng. Den tysta motorn hjälper dig att komma framåt utan att du behöver trampa hårt. VIA är utrustad med ett stort batteri på 468 watt som ger en räckvidd på upp till 100 km.

Den lätta och eleganta designen gör VIA till en av de mest strömlinjeformade cyklarna på marknaden och den perfekta pendlarcykeln för dem som behöver ta sig från A till B snabbt, bekvämt och säkert.

VIA sätter nya standarder för den tidlösa och dynamiska elcykeln. Enkel design, användarvänlig display – lätt att älska.

Den har ett av marknadens längsta batterier och med 468 Wh kan den köra över 100 km – beroende på hur mycket du hjälper till.

Cykeln är också utrustad med hydrauliska skivbromsar på framhjulet och fotbroms. Dessutom har VIA 7 Shimano Nexus-växlar med vridgrepp, punkteringsfria däck, godkänt lås och robust pakethållare med smart och praktiskt AVS-fäste.

Korgar med AVS-fästen fästs enkelt med ett snäppspänne och passar direkt på bagagehållaren.

Lamporna är fasta och drivs av batteriet.

E-Fly är en elcykel från cykeltillverkaren Reinhardt Bikes. Läs mer om företaget bakom den här.

Beskrivning

E-Fly VIA framhjulsmotor dam elcykel

VISSTE DU ATT E-FLY GER 2 ÅRS GARANTI?

Vi ger 2 års garanti på alla elektriska delar, inklusive kontrollenhet, display, sensorer, batteripaket, motor och batteriladdare.  garanterat Ett garanterat batteripaket med minst 70 % kapacitet efter 500 laddningar eller 2 år, beroende på vad som inträffar först. Varje försök att öppna eller demontera elektriska delar gör garantin ogiltig.

HUR LÅNG ÄR BATTERITIDEN?

Ett batteri klarar ungefär 500 fulla laddningar. Ett batteri som klarar 80 km på en laddning räcker alltså i ungefär 40 000 km. Om du laddar ofta och kortvarigt skadar du inte batteriet.

CERTIFIERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Även om en elcykel på många sätt liknar en vanlig cykel är den utrustad med teknik som ställer krav på cykelhandlaren när det gäller rådgivning, försäljning och service. Alla E-Fly-återförsäljare är certifierade, så du kan vara säker på kvalitet och sinnesfrid hela vägen.

DISPLAY

På alla E-Fly elcyklar kan man enkelt och bekvämt hantera manövreringen av den användarvänliga display med båda händerna på styret.

Den har många nyttiga funktioner som gör cykelturen till en glädje, inklusive möjligheten att kontrollera hastighet, avverkad sträcka, batterinivå och på vissa modeller även resterande räckvidd.

E-Fly är en elcykel från cykeltillverkaren Reinhardt Bikes. Läs mer om företaget bakom den här.

Läs hela guiden om elcyklar här

ANVÄNDARHANDBOK

När du hämtar din nya elcykel får du mycket information från cykelhandlaren och det är inte alltid möjligt att komma ihåg allt. Om du vill ha en genomgång av cykeln och de många funktioner som displayen har kan du läsa igenom läsa E-Fly Användarhandbok genom att ladda ner den här.

Vi har gjort det enkelt för dig och samlat alla våra användarhandböcker på ett ställe. Klicka här för att hitta den manual som passar din nyinköpta E-Fly elcykel.

Modell: E-Fly VIA framhjulsmotor dam elcykel

Specifikationer

Display

LCD-skärm – Användarvänlig display – 5-stegs hjälpfunktion – automatiskt ljus – gånghjälp – Indikator för servicekontroll – Hastighet/genomsnitt/max. hastighet – trippmätare – batterikapacitet – total sträcka –
Restdistans